Powered by KNBSB

BALLEN VOOR PIRATES

Welkom op onze sponsoromgeving. Amsterdam Pirates kan helaas niet voortbestaan door het heffen van contributiegelden alleen.

Naast onze trouwe (bedrijf)sponsors hopen we via deze unieke sponsoractie onze leden - jongens, meisjes, dames en heren van alle leeftijden en niveaus - ook in de toekomst goede faciliteiten te kunnen bieden, waardoor ze met plezier hun sport blijven beoefenen.

We hopen dan ook dat je ons initiatief van harte ondersteunt!

Welkom op onze sponsoromgeving. Amsterdam Pirates kan helaas niet voortbestaan door het heffen van contributiegelden alleen. Naast onze trouwe (bedrijf)sponsors hopen we via deze unieke sponsoractie onze leden - jongens, meisjes, dames en heren van alle leeftijden en niveaus - ook in de toekomst goede faciliteiten te kunnen bieden, waardoor ze met plezier hun sport blijven beoefenen. We hopen dan ook dat je ons initiatief van harte ondersteunt!

Amsterdam Pirates is al jaren een begrip in de Nederlandse sportwereld. Naast de 4 topsportteams herbergt de vereniging nog 23 breedtesport teams. Jongens, meisjes, dames en heren van alle leeftijden en niveaus sporten iedere week om de clubkleuren van Amsterdam Pirates hoog te houden. Naast de spelende leden zijn er veel leden actief om de vereniging draaiende te houden.

Het mooie clubhuis en sporthal, de velden en het materiaal, dit alles kost natuurlijk veel geld. De overheid heeft zich nagenoeg geheel teruggetrokken en vanuit het bedrijfsleven wordt het steeds moeilijker om sponsoren te vinden. Alle hulp van buitenaf is daarom meer dan welkom.

STEUN de actie BALLEN VOOR PIRATES